GT GYMLIFE
MEER OVER ONS.

Leer ons kennen en ervaar zelf al snel de voordelen van GT Gymlife. Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u nog vragen over bepaalde diensten? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord.

 • Trainingsprogramma

 • Uitdagende trainingen

 • One on one

 • Doelen halen

 • Flexibele tijden

 • Persoonlijk

Gaddiel Toney

Personal Trainer

Mijn naam is Gaddiël Toney, 17 jaar oud en ik ben geboren in Rotterdam. Ik studeer nu de opleiding Sport en bewegingscoördinator niveau 4 op het Albeda Sportcollege in Rotterdam. Ik ben bijna 4 jaar bezig in de fitnesswereld en ben sinds vorig jaar maart begonnen met het trainen van andere mensen. Waarom ik deze stap heb gemaakt, is omdat ik heb gemerkt wat sporten met je lichaam kan doen fysiek maar ook mentaal en daarom wil ik deze ervaring aan meerdere mensen overbrengen door ze personal training te geven en ze elke keer te motiveren zodat  ze alles uit zichzelf kunnen  halen om hun doel te bereiken want dat is waar ik voor sta.

Contact opnemen

Contactverzoek

Overtuigd van onze diensten? Maak gemakkelijk een contactverzoek aan en kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen. Laat je gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

  Voornaam:

  Achternaam:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  “Geweldige trainingen!”

  5,00 / 5

  Ik ben zeer tevreden over de trainingen! Gaddiël weet waar hij over praat en wilt elke training weer het maximale behalen. In tegenstelling tot veel andere personal trainers wordt er door GT gymlife echt aan de persoon gedacht, en niet aan het geld. En dat geef een fijn gevoel!

  Shona Jones

  ”You can’t climb the ladder of succes with your hands in your pocket”