GT GYMLIFE
EFFECTIEVE DIENSTEN.

De diensten die worden verleend zijn divers. Zo kan je ervoor kiezen om een 1 op 1 training te nemen, maar ook in duo’s voor jou en je vriend bijvoorbeeld. Daarnaast bied ik ook de mogelijkheid om een trainingsschema aan te schaffen op maat en gericht op jou desbetreffende persoonlijke doelen.

Make an Effort, Not an Excuse

OVER ONZE DIENSTEN.

Onze trainingen en lessen zijn van serieuze aard. Dus als je een training komt nemen met een bepaald doel streven wij er ook zoveel mogelijk naar toe om je doelen te bereiken en gaan wij er ook echt voor om je goal te bereiken.

Persoonlijke trainingen

De gegeven trainingen verschillen qua soort. Zo geef ik 1 op 1 training en duo training en kan het vallen in de verschillende categorieën.
Zoals:
-Spiermassa opbouwen
-Afvallen
-Lichamelijk voldaan gevoel
-Prestatie doel

The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow!

 • Trainingsprogramma

 • Uitdagende trainingen

 • Doelen halen

 • Flexibele tijden

Persoonlijke coaching

De coaching tijdens de trainingen is zeer aanwezig, denk hierbij aan het bijsturen van een bepaalde houding van een oefening tot aan het extra duwtje in de rug bij een oefening waar je het heel zwaar hebt en tot de laatste druppel moet gaan. Na de training kan de cliënt zich vrij voelen om bepaalde vragen te stellen en zal ik die zo goed mogelijk beantwoorden en uitleggen. Ik streef ernaar om de cliënt zoveel mogelijk de ruimte te bieden om zelf talenten te ontdekken tijdens het coachen. Natuurlijk bied ik wel hulp waar nodig is maar ik bied je ook de ruimte om zelf te experimenteren en aan te voelen wat voor jou goed is.

Coaching is releasing a person’s potential to maximize their own performance.

Persoonlijke begeleiding

De begeleiding is een van de dingen waar wij het meest energie in gaan stoppen. Van het stap voor stap begeleiden bij een bepaalde oefening tot aan die ene vraag waarover je twijfelde en je een appje stuurt om het na te vragen.

Kortom: ik sta voor positieve begeleiding en coaching en progressieve resultaat. Verder heb ik erg veel geduld omdat ik van mijn werk houd en ik houd rekening met de persoon in kwestie. Ervaren of onervaren! Iedereen wordt op de juiste manier behandeld en begeleid. Al met al is er geen reden om te twijfelen over je keuze, je wordt met open armen ontvangen en we gaan samen en succesvolle traject van maken!

Will it be easy?!  Nope. Worth it?! Absolutely!!

 • Trainingsprogramma

 • Uitdagende trainingen

 • Doelen halen

 • Flexibele tijden

Snel beginnen

Overtuigd van onze diensten? Maak gemakkelijk een contactverzoek aan en kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen. Laat je gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

  Voornaam:

  Achternaam:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  “Geweldige trainingen!”

  5,00 / 5

  Ik ben zeer tevreden over de trainingen! Gaddiël weet waar hij over praat en wilt elke training weer het maximale behalen. In tegenstelling tot veel andere personal trainers wordt er door GT gymlife echt aan de persoon gedacht, en niet aan het geld. En dat geef een fijn gevoel!

  Shona Jones

  ”One step backwards to take two steps forward”